• دو شنبه 24 اردیبهشت 1403
  • الإثْنَيْن 5 ذی القعده 1445
  • 2024 May 13
سه شنبه 18 تیر 1398
کد مطلب : 64616
+
-

لزوم کنترل برداشت آب از چاه‌های مجاز و غیرمجاز

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: برداشت از چاه‌های غیرمجاز و اضافه برداشت از چاه‌های مجاز چاه‌های تعیین تکلیفی ۴۴۶ میلیون متر مکعب است که هرچه سریع‌تر باید به پر کردن چاه‌های غیرمجاز و کنترل اضافه برداشت از طریق نصب کنتور و تعیین تکلیف چاه‌های فرم یک برای تامین نیاز آب آشامیدنی اقدام شود. 

به گزارش ایسنا «اتابک جعفری» افزود: در حال حاضر مردم و ارگان‌های مختلف همکاری خوبی دارند و کشاورزان واقعی نیز متوجه وضعیت و شرایط سفره‌ها شده‌اند؛ به همین سبب چاه‌های غیرمجاز را پر می‌کنند تا برای نسل آینده مشکلی به وجود نیاید. 

وی گفت: برای کمک به اشتغال و کاهش فقر هر صنعتی که وارد استان شود به هر طریقی آب مورد نیاز آن را تامین خواهیم کرد حتی صنعت پتروشیمی ایرانشهر را تامین می‌کنیم، زیرا به ازای هر یک لیتر آب که به صنعت تعلق گیرد ۷۰ تا ۱۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند. 

جعفری گفت: آب آشامیدنی مردم خط قرمز ماست و در تمام سدها اعلام کرده‌ایم که حتی خود سد و تمام پروژه‌ها را در اختیار مردم قرار می‌دهیم زیرا آب مال مردم است و خودشان باید مدیریت کنند.  وی افزود: میزان تبخیر در سیستان و بلوچستان بالاست و برای اولین بار در کشور روش‌های جلوگیری از تبخیر آب را شروع کرده‌ایم. 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بهترین لایروبی در طول ۲ دهه گذشته پارسال انجام شد و برای نخستین بار در طول تاریخ سیستان با پیمانکار قرارداد 5 ساله امضا شده و نتیجه خوبی هم گرفته‌ایم.  وی ادامه داد: سال گذشته بیش از 5/3 میلیون متر مکعب لایروبی با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان که ۱۶ میلیارد آن تخصیص یافت، انجام شد و امسال به بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

جعفری گفت: برای نخستین بار در کشور مجموعه پایش خشکسالی را در سیستان و بلوچستان اجرایی می‌کنیم.

این خبر را به اشتراک بگذارید